TÁJÉKOZÓDJON IDŐBEN AZ ÁTALÁNYADÓ JÖVŐ ÉVI SZABÁLYAIRÓL!

Döntsön átgondoltan - a 2022-es adótörvények ismeretében - az Önnek megfelelő adózási formáról. Kiadványunkban biztosan megtalálja az alábbi kérdések részletes kidolgozását:

Amit csak tudni érdemes a költségelszámolásról

A költségelszámolás szabályainak bemutatása számítási példákon keresztül, főállású, mellékállású és nyugdíjas vállalkozó, vagy webshop üzemeltetése esetén.

Adókedvezmények

Teljes körű áttekintés az igénybe vehető adókedvezmények rendszeréről.

Adminisztráció

Nyilvántartási kötelezettség és teendők - mit kell tudni az átalányadóba való belépés, és az onnan történő kilépés esetén.

KATA vagy átalányadó - melyikkel jár jobban?

A döntést részletes, a legfrissebb szabályoknak megfelelő összehasonlító táblázatokkal és példákkal segítjük. Számítási tábláink természetesen már a 2022-ben érvényes minimálbért veszik figyelembe, így Ön magabiztosan dönthet az aktuális számok birtokában.

Forgassa haszonnal díjmentesen letölthető útmutatónkat!

KÉREM AZ ÖSSZEFOGLALÓT
Insert alt

A kiadvány világosan áttekinthető formában, az általános tudnivalók mellett sok számítási példával és táblázattal rendszerezi a tudnivalókat. Ebből az összefoglalóból biztosan megtudhatja, milyen formában érdemes adóznia 2022-ben, de akár azt is, hogy mennyivel több maradhatna a kasszában…

KATA vagy átalányadó? Segítünk kiszámolni, Önnek mi éri meg jobban!

Éljen a lehetőséggel, töltse le most!

LETÖLTÖM MOST

53

OLDALON

9

TÉMAKÖR

13

PÉLDA

1

PDF

SZAKÉRTŐI HÁTTÉR

the description

Szilágyi Anita közgazdász

mérlegképes könyvelő

Fülöp Olga

közgazdász, mérlegképes könyvelő

  LETÖLTÉS

  Regisztráljon most és azonnal letöltheti Átalányadó 2022 (Így válasszuk az átalányadózást - gyakorlati példák, számítások és útmutatók a helyes adózói döntéshez) című különszámunkat!


  Szeretnénk, ha levelünk mindenképp eljutna Önhöz, így javasoljuk, ellenőrizze megadott e-mail fiókja spam és promóciók mappáját is, és adja hozzá a küldő e-mail címet címjegyzékéhez.
  A gomb megnyomásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat,
  és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.


  RÓLUNK MONDTÁK

  KÜLDJE TOVÁBB!

  Érdekes lehet másnak is díjmentes szakmai összefoglalónk? Ossza meg a lehetőséget ismerőseivel!